Complex Commissie

De Complexcommissie onderhoudt de tennis- en padelbanen en de ruimte daaromheen inclusief het parkmeubilair.

De Complexcommissie bestaat uit 6 personen:

Bernard Schellekens,
Paul Roozen,
Peter Spierenburg,
Jack Antonis,
Peter van Kerkoerle,
Wim Willems

Wij staan open voor alle hulp die wordt aangeboden. Heb je interesse om in deze commissie vrijwilligerswerk te doen, geef één van de commissieleden dan een seintje.

De Complexcommissie vraagt alle leden een bijdrage te leveren aan het schoon houden van het park door afval in de afvalcontainers te deponeren. Ook kunnen de leden een belangrijke bijdrage leveren bij de besparing van energiekosten door de baanverlichting niet langer te laten branden dan strikt noodzakelijk is voor het spelen van de avondwedstrijden. Schakel de verlichting direct na het verlaten van de banen uit als er daarna geen gebruik meer wordt gemaakt van de banen.

Voor het onderhoud van de banen moeten ze regelmatig geborsteld worden. Om dat werk goed te kunnen uitvoeren is het soms noodzakelijk dat we de gebruikers van de banen moeten vragen even een andere baan te nemen of even te stoppen. Daarvoor vragen we begrip.

Om de duurzaamheid van de banken op de banen te verhogen en de volgende gebruikers van de banen droge banken te bezorgen, vragen we bij het verlaten van de banen de banken schuin te zetten op de korte zijkant.

Bedankt alvast voor jullie medewerking